BIMobject® Solutions

I denna sektionen hittar du våra lösningar för byggnadsföretag, tillverkare, varumärken samt för yrkespersoner inom AEC-industrin.


BIMobject® Cloud

BIMobject® Cloud är en internetbaserad molnlösning som innehåller information om BIM-objekt och BIM-filer. BIMobject® Cloud innehåller endast produkter från riktiga tillverkare med aktuella produkter. Vi arbetar alltid i nära samarbete med varje tillverkare.

BIMobject® Apps

BIMobject® Apps finns tillgängliga för SketchUp, Revit, ArchiCAD, Vectorworks och AutoCAD. De är helt gratis att ladda ned och använda, du behöver bara registrera dig på bimobject.com.

BIManalytics® Core

BIManalytics® Core är en komplett, molnbaserad SaaS-lösning för marknadsanalyser och säljstöd.


BIMobject® Product Site

BIMobject® Product Site är ett modernt och effektivt sätt för dig som tillverkare att hantera ditt digitala innehåll på ett kontrollerat sätt eftersom det erbjuder en långsiktig strategi för Digital Content Management. 

BIMobject® Hercules

BIMobject® Hercules är en molnbaserad lösning för stora företag för att utveckla, organisera, strukturera, standardisera och hantera egna BIM-objekt, med möjlighet att effektivt publicera och syndikera dessa på ett kontrollerat sätt till projektgrupper världen över.

BIMobject® Properties

BIMobject® Properties sätter en ny standard för utökade egenskaper, så kallade parametrar, metadata eller attribut. Tillverkare får en smart möjlighet att integrera information såsom klassificeringssystem i BIM-objekt. 

BIMobject® Mosquito

Mosquito är en teknologi som tillåter vem som helst med en licens att skapa BIM-objekt direkt i molnet för att inom några minuter kunna publicera dem världen över.


BIMscript®

BIMscript® är en lösning framtagen för att effektivisera och påskynda processen av att skapa BIM-content. Som ett öppet, gratis skriptspråk utgör den ett smidigt verktyg för att skapa BIM-objekt.


BIMsupply®

BIMsupply® är en molnbaserad lösning som tillåter uppladdning och interaktiv kommunikation av kompletta BIM-modeller, samt möjligheten att få produkt- och materiallistor direkt från ett BIM-projekt i Revit och är världens första O2O (Online to Offline) molnlösning för BIM.


BIMobject® Marketing Campaign

BIMobject® Marketing Campaign öppnar en helt ny kanal för marknadsförare som arbetar hos en byggprodukttillverkare för att engagera och kommunicera med rätt målgrupp, vid rätt tid. 


 
Vi erbjuder kvalificerade tjänster som 3D-modellering, programmering, scripting samt lösningar för att bygga smarta och högkvalitativa BIM-objekt från CAD och annan data.