BIMobject® Product Site

BIMobject® Product Site

BIMobject® Product Site ger tillverkare inom byggbranschen möjlighet att skapa och hantera sina webbaserade produktkataloger med BIM-objekt direkt på den egna webbsidan. De kan skräddarsys efter tillverkares olika behov och anpassas till valfri webblösning, allt med ett eget unikt utseende.

BIMobject® Product Site är ett modernt och effektivt sätt för dig som tillverkare att hantera ditt digitala innehåll på ett kontrollerat sätt eftersom det erbjuder en långsiktig strategi för Digital Content Management.

BIMobject® Product Sites är mycket kraftfulla, lätta att uppdatera, analysera och underhålla, anpassas till olika skärm- och språkinställningar och är enkla att integrera. Det förenklar arbetet för webbdesigners och marknadsavdelningar som inte längre behöver utveckla egna kataloger för BIM-objekt och Digital Content.

Single Source

Fullständig synkronisering av BIM-objekt mellan Public Cloud (bimobject.com) och alla dina BIMobject Product Sites. Förändringar av ett BIM-objekt avspeglas omedelbart i alla Product Sites där produkterna finns.

Microsite eller inbyggd

En BIMobject Product Site kan fungera som en självständig microsite eller som en inbyggd katalog på den egna webbsidan. Product Sites är en del av BIMobjects plattform och används för integrering i tillverkarens egna webbmiljö, och de liknar därmed ett PIM-system.

Responsiv webbdesign

BIMobject Product Sites är HTML-5-baserade som dynamiskt anpassar sig till olika upplösningar och enheter.

Layout anpassad till användare

Designa sidhuvud, logotyp, välj färgsättningar och lägg till de produkter som ska visas i ditt företags Product Site. Samtliga inställningar görs direkt av företagets administratör i BIMobject Cloud.

Språkinställningar

Tillverkare kan styra vilket eller vilka språk som företagets Product Site samt produktsidor ska visas i.

En eller flera varumärken

BIMobject Product Site kan indelas i Single Brand eller Multi Brand. Single Brand är för tillverkare med endast ett varumärke. Multi Brand innebär att en större tillverkare med flera varumärken kan bygga speciella Product Sites som täcker alla BIM-objekt.

Administrativa funktioner

Hantera konfiguration och underhåll av företagets Product Site genom att logga in på bimobject.com. Bygg om eller modifiera dina Product Sites på några få minuter via administrationsfunktionen i BIMobject Cloud.

Statistik över nedladdningar

Alla nedladdningar från ditt företags Product Site kan följas och analyseras via BIManalytics® Core. Nedladdningarna visas i listor som definierar källan, en tjänst som ger feedback på var unika användare har hämtat BIM-objekten.

Integrering med BIMobject® Apps

Användare kan etablera direktåtkomst till en Product Site inom BIMobject Apps för Revit, ArchiCAD, SketchUp och Vectorworks. Detta innebär att användare får direkt tillgång till dina produkter i sina BIM-program.

För att använda BIMobject Product Sites behöver dina produkter vara uppladdade och publika på bimobject.com. Varumärket behöver även ett publiceringskontrakt.

Download the parameter file