BIMobject® Marketing Campaign

BIMobject® Marketing Campaign

BIMobject® Marketing Campaign öppnar en helt ny kanal för marknadsförare som arbetar hos en byggprodukttillverkare för att engagera och kommunicera med rätt målgrupp, vid rätt tid. Lösningen tillhandahåller ett effektivt sätt att skapa mer trafik och öka konsumentintresset för varumärken och gör det möjligt för tillverkares marknadsföringsteam att skapa en interaktiv, enkel och strukturerad process för digitala marknadsföringskampanjer.

Lösningen erbjuder vidare möjlighet för inbound marketing, där alla ansträngningar riktas mot att öka värdet för professionella BIM-användare. Tillverkare kan nu effektivisera sitt marknadsföringsbudskap och skapa specifika marknadsföringskampanjer i form av riktade e-postreklamkampanjer, veckans höjdpunkter , varumärkesikoner i BIMobject Apps och YouTube-filmer. Lösningen finns tillgänglig för tillverkare som är värdar för och publicerar BIM-objekt  på BIMobject Cloud.

Riktade e-postkampanjer

Riktade e-postkampanjer gör det möjligt att dela varumärkesinnehåll som nyhetsbrev som är anpassade efter specifika, geografiskt inriktade marknader och som skickas till en målgrupp med professionella BIM-användare. Denna möjlighet erbjuder tillverkare en utmärkt möjlighet att öka värdet på BIM-användares upplevelse och dra nytta av fördelarna med att arbeta med inbound marketing.

Veckans höjdpunkter – utvalda produkter på hemsidan

Framhävda produkter presenteras på BIMobject-hemsidan och gör att tillverkare kan visa sina produkter via en produktminiatyrbild. Tillverkare som väljer att framhäva sina produkter på hemsidan får högsta synlighet för produkterna, då hundratusentals professionella BIM-användare besöker BIMobject Cloud varje månad.

Varumärkesikon i BIMobject® appar

BIMobject® Marketing Campaign ger också tillverkare möjlighet att visa sina produkter genom att placera en varumärkesikon i verktygsfältet i BIMobject Apps. När professionella BIM-användare klickar på ikonen dirigeras de om till tillverkarens speciella BIMobject Product Site (tidigare Private Cloud 2.0). Varumärkesikonen underlättar valprocessen för arkitekter och ingenjörer när de håller på med ett projekt och gör att tillverkares produkter lätt kan nås under beslutsprocessen.

YouTube-filmer

YouTube-filmer är utformade för att öka trafiken till märkesvaror, och stödjer och förstärker varumärkesigenkänning och produktförståelsen för BIM-användare. Tillverkare kan välja en kort reklamfilm eller en handledningsfilm som publiceras på BIMobjects YouTube-kanal. Filmen kan också länkas och bäddas in i själva objekten, eller läggas in på tillverkarens produktsida eller andra speciella webbsidor.

Banner på hemsidan

En banner på bimobject.com hemsidan är ett effektivt sätt för byggvarutillverkare att öka synligheten inför professionella BIM-användare. Du som tillverkare får mer synlighet och kan använda exponeringen för att marknadsföra din digitala produktkatalog.


Download the parameter file