BIMobject® Mosquito

BIMobject® Mosquito

Mosquito tillåter vem som helst med en licens att skapa BIM-objekt direkt i molnet för att inom några minuter kunna publicera dem världen över.

Utveckla objekt online

Vår världsunika teknologi tillåter utvecklare, partners och tillverkare att skapa BIM-objekt direkt i molnet. Den är lättanvänd och kräver inga förkunskaper i någon CAD- eller BIM-mjukvara för att skapa BIM-objekt.

  • Ingen programvara behöver laddas ned
  • Behöver inte installeras
  • Går att köra på valfri webbläsare som stödjer WebGL

Lägg till egenskaper och värden direkt

Mosquito kommer att ha stöd för BIMobject® Properties. Detta innebär att mer information och egenskaper kan läggas till BIM-objekten vid skapandet eller senare i processen med BIMobject® Apps.

Samlad uppladdning för massgenerering av objekt

En funktion för samlad uppladdning möjliggör interaktion med externa databaser. Excelfiler kan också användas för att automatiskt massproducera stora mängder BIM-objekt från externa datakällor såsom PIM-system.

Bygg objekt med geometri eller mallar

Mosquito kommer att utvecklas kontinuerligt för att garantera fler objekttyper, både från geometriska former och från mallar för mer avancerad 3D-geometri.

Stödjer ArchiCAD och Revit

Mosquito-teknologin kommer att skapa filer automatiskt för ArchiCAD och Autodesk Revit.

WebGL 3D

Den nya teknologin använder WebGL, vilket ger användare en live 3D-bild av objektet som skapas direkt i webbläsaren. Parametrar så som höjd, bredd och djup är grunden för 3D-geometrin. Alla tillgängliga egenskaper för produkten läggs till det slutgiltiga BIM-objektet.

Texturer

Lägg till valfri bild för att avbilda ytor som mosaik, textil, keramik, eller utseendet på exempelvis vitvaror.

Se film om Mosquito

Download the parameter file